Ένας από τους 8 παγκοσμίου επιπέδου περιφερειακούς διαγωνισμούς καινοτομίας σε "Sport Innovation" διοργανώνεται τον Ιούνιο στην Πάτρα από το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.

TEDxAcademy - Stelios Ramfos

Μία εμπνευσμένη ομιλία από τον Δημήτρη Τσουκαλά, δήμαρχο του ορεινού χωριού της Ανάβρας Μαγνησίας, που αποδεικνύει ότι υπάρχουν περιπτώσεις Ελλήνων που πάνε κόντρα στην διαφθορά και ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο τους. Μία αναδρομή στο λαμπρό παράδειγμα της Ανάβρας και στην ανέλπιστη ανάπτυξή αυτής της απομακρυσμένης κοινότητας που αποτελεί παράδειγμα για την ελληνική επαρχία και τους πολιτικούς της παράγοντες καθώς και για κάθε πολιτικό.

Antonis Sgardelis has a passion for building and construction. He specifically enjoys the restoration and maintenance of old buildings since he strongly believes that old buildings are our living history.

Συνδεσιμότητα, τεχνητή νοημοσύνη και εικονική πραγματικότητα κυριάρχησαν στην πρόσφατη έκθεση της Βαρκελώνης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΔΕΑΣ!!!

EntrepreneurCountry TV Edition 5: This week Julie Meyer discusses:
- The FT Profile on Nikhil Shah’s MixCloud
- The Dublin WebSummit
- #BuildingEntrepreneurCountry - what EntrepreneurCountry is and why it was setup
- #WelcomeToEntrepreneurCountry - Julie Meyer's book
- #AGreatPitch

EntrepreneurCountry TV Edition 3 * Transforming Industries: SoundOut, Norwood, Orson & Co * Think Big, Start Small, Move Fast

Για τη βιώσιμη οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη και τον ρόλο παραγόντων όπως η καινοτομία σε αυτή, συζητούν οι Γιάννης Σαλαβόπουλος, πρόεδρος του CAPITALS Business Circle και Θανάσης Παπανδρόπουλος, στους Δρόμους Ανάπτυξης, την εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή της ΕΕΔΕ στο SBC.

Εγὠ δημιουργώ την ευκαιρία | Διονύσης Μεσσάρης | TEDxYouth@Academy

ΕΕΔΕ - Δρόμοι Ανάπτυξης @sbcTV - 198a - Παναγιώτης Σκανδάμης

ΕΕΔΕ - Δρόμοι Ανάπτυξης @sbcTV - 198b - Παναγιώτης Σκανδάμης

ΕΕΔΕ - Δρόμοι Ανάπτυξης @sbcTV - 195a - Πάκης Παπαδημητρίου

ΕΕΔΕ - Δρόμοι Ανάπτυξης @sbcTV - 195b - Δημήτρης Καλαβρός

Επάνω