Στους υδάτινους δρόμους της Κοιλάδας του Αχελώου, οι παραλίες έχουν μόνον γαλάζιες σημαίες, γιατί τα νερά του ποταμού κατεβαίνουν από τα απάτητα, παρθένα κορφοβούνια των Αγράφων, του Βάλτου και των Φρουσίων Ορέων. Μία διαφορετική καλοκαιρινή πρόταση, για «κολύμπι στα βουνά», προσφέρει η Κοιλάδα, που αποτελεί και το φυσικό όριο των νομών Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Καρδίτσας. Δεν είναι υπερβολή πως η εικόνα από τις μικρές παραλίες της θυμίζουν μέρος τροπικό, γιατί τα νερά του Ασπροπόταμου τρέχουν πάνω σε λευκά βότσαλα.

Ο Στέφανος Μάνος στο Capital.gr: Θα προτιμούσα τον Στέργιο Πιτσιόρλα στο υπουργείο Οικονομικών. Διαλέγω Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ακόμα ωριμάσει. Μια συμμορία ονειρεύεται ακόμα προσλήψεις... Μόνη λύση για την ανάπτυξη οι ξένες επενδύσεις. Το κράτος "μπαμπούλας" διώχνει τους επενδυτές. Χρειάζεται Συνταγματική Αναθεώρηση.

Συζητώ με τον Διευθυντή του STAR TV Κεντρικής Ελλάδας και με τον Διευθυντή της εφημερίδας «Η Ναυτεμπορική» για μια σειρά θεμάτων όπως της 2ης αξιολόγησης, τους λόγων που οδηγηθήκαμε στη χρεοκοπία και τον τρόπο διαχείρισής της διαχρονικά από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, τη φυγή των πλέον ταλαντούχων νέων μας από τη χώρα, καθώς και την κατεύθυνση που η χώρα οφείλει να ακολουθήσει εάν είναι να βγει από την κρίση.

Παρακολουθήστε όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας, στο Μέγαρο Μουσικής.

Δείτε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να λένε "ούτε 1 ευρώ νέα μέτρα"

Δραματική προειδοποίηση για τις συνέπειες που θα έχει η περαιτέρω καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης απευθύνει - σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Capital TV- ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Τις επιπτώσεις που επιφέρουν στην πραγματική οικονομία και στα βασικά δημοσιονομικά μεγέθη οι καθυστερήσεις την ολοκλήρωση της αξιολόγησης αναλύει ο πρόσεδρος της FAO Economics Δημητρης Τσαγκάρης.

Ό,τι κέρδισε από το 2000 έως το 2008, η ελληνική οικονομία, σε μακροοικονομικό επίπεδο, απώλεσε από το 2008 έως το 2016, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΟΒΕ Νίκος Βέττας.

Δορυφορική Τηλεόραση Πελοποννήσου SUPER TV
Εκπομπή: “Ρωγμή Φωτός”

Πάνω από 3.000 δημοσιογράφοι εργάζονται σε διαδικτυακά ΜΜΕ
Στα ΑΔΥΤΑ του Μητρώου on line Media

Πιτσιόρλας: Υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε κράτος και παραγωγικές δυνάμεις

Νομοσχέδιο για τις στρατηγικές επενδύσεις προαναγγέλλει σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr ο υφυπουργός Ανάπτυξης. Κρίσιμη η αφομοίωση των μεταρρυθμίσεων γιατί «υπάρχουν νόμοι που δεν τους ξέρει κανείς». Η αισιοδοξία για το Ελληνικό και το σχόλιο για τα αρχαία.

Ο απεσταλμένος του Capital.gr και της εφημερίδας Κεφάλαιο, Δημήτρης Γκάτσιος στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ έθεσε το εξής ερώτημα στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη: Ήδη έχουμε διαπιστώσει και προκύπτει από τα προσωρινά στοιχεία ότι υπάρχει μεγάλη κόπωση τόσο από τις επιχειρήσεις όσο και από τα φυσικά πρόσωπα στην εξυπηρέτηση όσον αφορά το φορολογικό τσουνάμι ύψους 26 δις ευρώ που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση. Εκτιμάτε ότι αυτό και με δεδομένη την επιδείνωση στην οικονομική δραστηριότητα θα καταλήξει σε ελλείμματα που θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στην ενεργοποίηση του "κόφτη"; Πως θα το χειριζόσασταν εσείς αν ήσασταν κυβέρνηση γιατί ενδέχεται να παραλάβετε μία τέτοια κατάσταση. Τι μέτρα θα περνάτε;

Πράγματι πολύ λίγοι γνωρίζουν, και μοιάζει σοκαριστικό όταν το αναφέρεις.

Το φλέγον ζήτημα των οφειλών του εμπορικού κόσμου, την πτώσης του τζίρου και την επέκταση του πλαστικού χρήματος στην αγορά αναλύει ο Πρόεδρος του Εμπορικου Συλλόγου Αθηνών κ. Νίκος Κογιουμτζής.

Πρακτικές συμβουλές για το το τι πρέπει να κάνουν όσοι επιθυμούν να συμψηφίσουν τον ΕΝΦΙΑ με επιστροφές φόρου ή να τον εντάξουν στην ρύθμιση με τις 12 δόσεις δίνει ο φοροτεχνικός κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου.

Ταυτότητα κτιρίων και πολεοδομικά πιστοποιητικά είναι οι "πονοκέφαλοι" που έρχονται για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Σελίδα 1 από 6
Επάνω