Ο αντιπρόεδρος του ομίλου Aldemar Resorts, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, αναφέρει στο Capital TV ότι οι επιδόσεις του τουρισμού της φετινής χρονιάς, σε επίπεδο προκρατήσεων, είναι ικανοποιητικές.

Tο κόστος και τις διαδικασίες έναρξης ενός νέου καταστήματος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Alibaba αναλύει ο Rodrigo Cipriani Foresio, Managing Director του κινεζικού κολοσσού για Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα.

Welcome to EntrepreneurCountryTV - Edition 39

This week on ECTV, Julie discusses Ecosystem Economics® - Ariadne Capital's Investment Strategy.

Για την Αποσυγκέντρωση ως εργαλείο Ανάπτυξης συζητούν ο Πρόεδρος του Hellenic-American University, Λεωνίδας – Φοίβος Κόσκος, με τον Θανάση Παπανδρόπουλο στους Δρόμους Ανάπτυξης, την εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή της ΕΕΔΕ στο SBC TV.

Ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, συζητά με τον Θανάση Παπανδρόπουλο, στους Δρόμους Ανάπτυξης, την εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή της ΕΕΔΕ στο SBC, για την Ανάπτυξη όπως ήταν αντιληπτή στην Ελλάδα κατά τα προηγούμενα χρόνια και τους παράγοντες που υπεισέρχονται ώστε η χώρα μας να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά που να συμβαδίζει με τον 21ο αιώνα.

156 Γραμματείς για 16 υπουργεία
Τόσους χρειάζεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Ομιλία του Κωνσταντίνου Λαμπρινόπουλο

Πρόεδρος ΕΕΔΕ

Την  αξία του "cause marketing", της ταύτιση στο µυαλό του καταναλωτικού κοινού µε την εικόνα της κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, αναλύει στο capital T.V o κ. Θάνος Μπελαλίδης, υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομάδας "Συμπραξης".

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων-Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου και Διευθύνων Σύμβουλος της SEAT Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ, Γιώργος Βασιλάκης, μιλάει στο Capital.gr για την πορεία της αγοράς αυτοκινήτου στη χώρα μας και τις αναγκαίες κινήσεις ώστε αυτή να "ανασάνει".

Παρουσία επιφανών μελών της επιχειρηματικής σκηνής, πολιτικών και ακαδημαϊκών προσωπικοτήτων η ΕΥ απένειμε τα βραβεία για τους Έλληνες επιχειρηματίες της χρονιάς.

O Νίκος Καραγεωργίου, πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), συζητά με τον Θανάση Παπανδρόπουλο, στους Δρόμους Ανάπτυξης, την εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή της ΕΕΔΕ στο SBC, για τις εξαγορές και συγχωνεύσεις στο ελληνικό λιανεμπόριο και τις επιπτώσεις στην ελληνική αγορά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στη σχέση προμηθευτών-λιανεμπόρων.

Milton Friedman explique la complexité du système de prix dans un marché libre.
Il explique pourquoi il est impossible pour un gouvernement de centraliser le marché.
La solution est donc de faire une séparation entre l'état et les affaires, comme on l'a fait autrefois avec la séparation de l'état et de l'église.

Καταρρίπτοντας τα στερεότυπα σχετικά με τον ρόλο της γυναίκας στον κλάδο της Πληροφορικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 14-2-14 Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων
«Ιδιωτικό Σχολείο και Ανάπτυξη»
2η Συνεδρία
Το Συνταγματικό Πλαίσιο και οι στρεβλώσεις του
Προεδρεύων:
Λέανδρος-Σωκράτης Ρακιντζής, Γενικός Επιθεωρητής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης, Αρεοπαγίτης ε.τ.
Εισηγητής:
1. Πάνος Λαζαράτος, Καθηγητής Διοικητικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών
2. Γρηγόρης Λαζαράκος, Διδάκτωρ Νομικής Πανεπιστημίου Humboldt Βερολίνου
3. Συζήτηση

Eνα από τα παραδοσιακά media shops ετοιμάζει μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα το πλέον αξιόπιστο εργαλείο μέτρησης επισκεψιμότητας στο χώρο του διαδικτύου.

O πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων & Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Ventures, Γιάννης Παπαδόπουλος, συζητά με τον Θανάση Παπανδρόπουλο, για τις εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων "venture capital" και τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, στους «Δρόμους Ανάπτυξης», την εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή της ΕΕΔΕ στο SBC TV.

Σελίδα 1 από 3
Επάνω