Δραματική προειδοποίηση για τις συνέπειες που θα έχει η περαιτέρω καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης απευθύνει - σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Capital TV- ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Τις επιπτώσεις που επιφέρουν στην πραγματική οικονομία και στα βασικά δημοσιονομικά μεγέθη οι καθυστερήσεις την ολοκλήρωση της αξιολόγησης αναλύει ο πρόσεδρος της FAO Economics Δημητρης Τσαγκάρης.

Ό,τι κέρδισε από το 2000 έως το 2008, η ελληνική οικονομία, σε μακροοικονομικό επίπεδο, απώλεσε από το 2008 έως το 2016, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΟΒΕ Νίκος Βέττας.

Δορυφορική Τηλεόραση Πελοποννήσου SUPER TV
Εκπομπή: “Ρωγμή Φωτός”

Πάνω από 3.000 δημοσιογράφοι εργάζονται σε διαδικτυακά ΜΜΕ
Στα ΑΔΥΤΑ του Μητρώου on line Media

Πιτσιόρλας: Υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε κράτος και παραγωγικές δυνάμεις

Νομοσχέδιο για τις στρατηγικές επενδύσεις προαναγγέλλει σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr ο υφυπουργός Ανάπτυξης. Κρίσιμη η αφομοίωση των μεταρρυθμίσεων γιατί «υπάρχουν νόμοι που δεν τους ξέρει κανείς». Η αισιοδοξία για το Ελληνικό και το σχόλιο για τα αρχαία.

Ο απεσταλμένος του Capital.gr και της εφημερίδας Κεφάλαιο, Δημήτρης Γκάτσιος στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ έθεσε το εξής ερώτημα στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη: Ήδη έχουμε διαπιστώσει και προκύπτει από τα προσωρινά στοιχεία ότι υπάρχει μεγάλη κόπωση τόσο από τις επιχειρήσεις όσο και από τα φυσικά πρόσωπα στην εξυπηρέτηση όσον αφορά το φορολογικό τσουνάμι ύψους 26 δις ευρώ που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση. Εκτιμάτε ότι αυτό και με δεδομένη την επιδείνωση στην οικονομική δραστηριότητα θα καταλήξει σε ελλείμματα που θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στην ενεργοποίηση του "κόφτη"; Πως θα το χειριζόσασταν εσείς αν ήσασταν κυβέρνηση γιατί ενδέχεται να παραλάβετε μία τέτοια κατάσταση. Τι μέτρα θα περνάτε;

Πράγματι πολύ λίγοι γνωρίζουν, και μοιάζει σοκαριστικό όταν το αναφέρεις.

Το φλέγον ζήτημα των οφειλών του εμπορικού κόσμου, την πτώσης του τζίρου και την επέκταση του πλαστικού χρήματος στην αγορά αναλύει ο Πρόεδρος του Εμπορικου Συλλόγου Αθηνών κ. Νίκος Κογιουμτζής.

Πρακτικές συμβουλές για το το τι πρέπει να κάνουν όσοι επιθυμούν να συμψηφίσουν τον ΕΝΦΙΑ με επιστροφές φόρου ή να τον εντάξουν στην ρύθμιση με τις 12 δόσεις δίνει ο φοροτεχνικός κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου.

Ταυτότητα κτιρίων και πολεοδομικά πιστοποιητικά είναι οι "πονοκέφαλοι" που έρχονται για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

"Ο Αχιλλέας Καραμανλής έπαιρνε και σύνταξη από την Αγροτική Τράπεζα και τη βουλευτική αποζημίωση"

Μερική απασχόληση, ωράριο a la carte, και ψαλίδισμα στα ποσά που συνοδεύουν τον κατώτατο μισθό στον ιδιωτικό τομέα φέρνει ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Η ανάπτυξη μιας ηλεκτρονικής εφαρμογής στην κινητή για τραπεζικές συναλλαγές χωρίς τις απαραίτητες δικλίδες ασφαλείας θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τον χρήστη αλλά και το ίδιο το τραπεζικό σύστημα.

Η ομιλία του Γρηγ. Ψαριανού, βουλευτή Β' Αθηνών με Το Ποτάμι, στην Ολομέλεια της Βουλής για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με την διερεύνηση των αιτιών επιβολής τραπεζικής αργίας και κεφαλαιακών περιορισμών, υπογραφής του 3ου Μνημονίου και ανάγκης επανακεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων, στις 26 Ιουλίου 2016

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΒ
Ομιλία του Jean-Claude Juncker.

Σελίδα 1 από 5
Επάνω